Spring naar inhoud

11.11.11

november 4, 2011

Binnenkort is het 11 november 2011. Op deze datum worden krachtige verschuivingen in het menselijke bewustzijn verwacht. Het is een zeldzame kans om karmische zaken los te laten en transformeren. We kunnen ons bevrijdan van de bewuste en onbewuste gedragspatronen die ons afhouden ons werkelijke zieledoel te realiseren.

De spiritguide van een vriendin gaf aan dat de dagen voorafgaand aan 11.11.11 ook erg belangrijk zijn. Dit zijn de dagen om te werken aan zelfheling, vergeving en transformatie om zo alle oude pijn en blokkades los te laten, met name op het gebied van familie en familiekarma.

Dit werd nog eens bevestigd toen ik Aartsengel Raphael channelde in voorbereiding op de nieuwe Crystal Angel Essence gewijd aan Raphael.

Op grond van deze informatie ben ik begonnen om dagelijks te werken aan loslaten en innerlijke heling door middel meerdere spirituele werkvormen, waaronder meditatie en visualisatie. Ik laat me op iedere dag leiden en doe wat voor dat moment goed past. Ik noem de manieren zodat je er ook je voordeel mee kunt doen:

  • koorden snijden met Aartsengel Michael
  • het vragen van dispensatie van karma aan de Karmische Raad
  • werken met Aartsengel Zadkiel en Saint Germain aan transformatie en transmutatie met de Gouden, Zilveren, Violette Vlam.

Wil je leren werken met bovenstaande technieken, dan kan dat in workshops die ik geef.

Ook is 11.11.11. uitgeroepen tot dag van de onderlinge verbondenheid (interconnectedness). Op 11 11 11 zullen in elk land om 11 uur in elke tijdzone (te beginnen in Nieuw-Zeeland) alle mensen die zich bewust zijn van onderlinge verbondenheid hun focus hierop richten. Ze zullen zoveel mogelijk de onderlinge verbondenheid  in praktijk brengen gedurende de dag . Je kunt dit doen op vele manieren, zoals een door een liefdevolle vriendelijkheid meditatie, met het uitspreken van je waardering, door te glimlachen naar iedereen, te werken aan vergeving en enzovoort.

Dus wat je ook kiest om te doen op 11.11.11, breng de dag door met positieve, liefdevolle gedachten! Hoe meer van ons genezende, liefdevolle en vergevingsgezinde gedachten naar zichzelf en anderen zenden, hoe positiever de kosmische verschuiving zal zijn.

Heb je hierbij hulp nodig? Wil je graag in spirituele coaching werken aan transformatie in je leven? Ik geef spirituele, engelencoaching via skype:  www.engelentherapiecoach.nl

No comments yet

Plaats een reactie