Spring naar inhoud

Wat gaat 2012 jou brengen?

november 25, 2011

Wat gaat 2012 ons brengen? Dat het een bijzonder jaar zal worden met intense energieen, staat voor spiritueel zoekenden en Lichtwerkers buiten kijf. Sommigen denken dat de wereld zal vergaan, anderen denken weinig van 2012.

Ik geloof dat 2012 en wat er in dat monumentale jaar zal gebeuren, niet vast staat. Dat er op Kosmisch niveau grote veranderingen zullen zijn, kun je afleiden uit de astrologie, zowel die van de Maya’s als in de Westerse Astrologie. Maar wat wij met zijn allen doen met de energie die voor handen is, dat is onze vrije wil.

21 december 2012 markeert het einde van een kosmische tijdcyclus van 25.626 jaar. Daarmee verlaten we de ene cyclus voor de andere. Door deze bijzondere tijd in de astrologie te bekijken vanuit de evolutie van de ziel, wordt het mogelijk gebeurtenissen en ervaringen in ons leven te zien vanuit hun spirituele doel.

We verlaten het Vissentijdperk en betreden het Aquarius tijdperk. Hierbij zullen nieuwe energetische frequenties en archetypen hun intrede doen.  Dit bevindt zich op dit moment echter nog in een embryonale fase.

Waar de kalender van de Maya’s 21 december 2012 als eindtijd aangeeft, kunnen we dit moment opvatten als een nieuwe geboorte waarin nieuwe kwaliteiten het licht mogen zien. De tijd om onze spirituele groei over te laten aan autoriteiten buiten ons, is daarmee voorbij. Wij mogen hierin zelf het voortouw gaan nemen en onze innerlijke wijsheid aanboren.

Daarbij vraagt deze tijd met name om het verbinden van het hoofd met het hart.

Hoe dit zich openbaart is voor ieder sterrenbeeld weer anders. De planetaire standen in 2012 brengen voor ieder sterrenbeeld verschillende lessen en thema’s die een ieder helpen hun zieledoel neer te kunnen zetten.

Wil jij het komende jaar aangrijpen voor diepere zelfontwikkeling, transformatie en zielegroei? Dan kan een e-reading je hierbij goed helpen.

Ik werd geïnspireerd om een nieuwe reading te ontwikkelen (verzonden per post of als PDF) om je te helpen je voor te bereiden op het bijzondere jaar 2012. In deze reading krijgt je informatie over het komende jaar.

Het bevat:

• Inzicht in de effecten van 2012 op je sterrenbeeld

• De Kristallen Overziel waarmee je kunt werken aan je welzijn en groei in 2012

• Een prognose voor de komende 12 maanden met behulp van de Angels of Atlantis kaarten met een kaart voor iedere maand

• Omdat 2012 het jaar van de draak is, ontvangt je ook een drakenorakelkaart die je wijst op een thema om dit jaar extra aandacht aan te geven

Deze bijzondere en eenmalige e-reading is ondanks uitgebreidheid en arbeidsintensiviteit slechts 33 euro (per post 38 euro of in een mooi mapje 40 euro).

Wanneer je het jezelf of een ander cadeau wilt doen voor kerstmis, bestel dan voor 11 december (want rond kerst hoop ik alsnog mijn reis naar Engeland te maken!). Het is een uniek, spiritueel geschenk voor kerst of sinterklaas!

Bestel je het voor jezelf, dan kun je tot 31 december bestellen om de reading in de eerste week van januari te kunnen ontvangen. Tot nu toe gaat het hard met de bestellingen, dus ontstaat er een wachtlijst, dan laat ik dit natuurlijk weten.

Je kunt een bestelling plaatsen door een mailtje te sturen naar engelentherapiecoach@hotmail.com

Lieve engelengroetjes,

Cathelijne

No comments yet

Plaats een reactie